Ryzyko wystąpienia reakcji alergicznych w przypadku stosowania ziół i przypraw.
Ryzyko wystąpienia reakcji alergicznych w przypadku stosowania ziół i przypraw | ||
niewielkie | średnie | wysokie |
bylica, chrzan, cząber, estragon, gałka muszkatołowa, goździki, imbir, kardamon, liść laurowy, majeranek, pieprz biały, pietruszka, rozmaryn, szafran, szałwia, trybula, tymianek, wanilia | bazylia, cynamon, jałowiec, kminek, papryka słodka, pieprz czarny, ziarna gorczycy, zioła prowansalskie | anyż, curry, czosnek, kolendra, oregano, papryka ostra, pieprz kajeński, pieprz zielony, koper włoski |
Powiązane artykuły
Popularne
Inne
- Zmiany poziomu przeciwciał dziecka w okresie okołoporodowym
- Zaburzenia depresyjne – rozpoznanie, objawy, leczenie
- Czy u dziecka 12-letniego można wykonać zabieg protezowania usunietego jądra?
- Potas (K)
- Bezpieczeństwo i skuteczność preparatów na powiększenie biustu
- Czas krzepnięcia
- Najczęstsze choroby jelit
- Poporodowe zwijanie się macicy
- Hipoglikemia
Komentarze (0)
Dodaj swój komentarz